Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru a salva copiii

Alegeti sa redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit aferent anului 2014 catre Salvati Copiii. Decizia dumneavoastra va face cu adevarat diferenta în viata copiilor nou-nascuţi.

Pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de dotare a maternitatilor din Romania, Salvati Copiii desfasoară campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anului fiscal 2014).

Pana in prezent, Salvati Copiii a dotat 54 maternitati si sectii de nou-nascuţi din tara si a dezvoltat programe de educatie parentala pentru parinti si copiii acestora din comunitati defavorizate. Suma investita pana in prezent provine din fondurile colectate anii trecuti din campania 2%, sustinerea companiilor si a persoanelor fizice.
Mortalitatea infantila este un capitol sumbru pentru Romania: tara noastra se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rata a mortalitatii infantile de 9,4 la 1000 de copii nascuti vii în 2011, cauza principala fiind nasterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame si copii dotarea maternitatilor si sectiilor de nou-nascuti cu echipamente medicale performante. 

Niciun comentariu:

Link

Postări populare