SerileinEDU-Initiativa in Educatie

ONG-ul Initiativa in Educatie va invita marti, 29.09.2015, la evenimentul SerileinEDU-Initiativa in Educatie, care va avea loc la Sala de conferinte AMBASADA ( Strada Anton Seiller nr.2 Timișoara, Romania), intre orele 18:30-20:00. Evenimentul are frecventa lunara si nu se percepe taxa de participare. 
Scopul acestor evenimente este sa genereze mai mult dinamism, mai multa energie și entuziasm in randul dascalilor și, in același timp, sa contribuie la crearea unei comunitați educaționale altfel. In plus, aici se vor intalni educația formala cu cea non-formala.

La eveniment sunt invitate persoanele pasionate de invatare, specialisti in educație, dascali, parinti, elevi, studenti si toti cei care cred ca impreuna putem face un mic pas spre scoala la care visam cu totii.
Structura evenimentului inEdu este conturată în jurul a patru cuvinte cheie: Informație, Inovație, Inspirație, Interacțiune. Vei asculta povesti de succes, vei putea vorbi cu oameni implicati, vei descoperi lucruri noi si vei gasi motivatie si un mediu pozitiv.

Niciun comentariu:

Link

Postări populare