Cauti un loc de munca la o gradinita privata?

Una dintre cele mai cunoscute gradinite private din Timisoara angajeaza educatoare pentru grupa mica.
Cele mai importante conditii pe care trebuie sa le indeplineasca o viitoare colega sunt absolvirea unor studii de specialitate si  sa ii iubeasca pe copii. Daca ai simtit ca vorbim despre tine în cele de mai sus si esti entuziasmata de lucrul cu copiii intr-o gradinita privata, pentru mai multe detalii aceseaza link-ul urmator:

Cel mai citit blog dedicat gradinitelor din Timisoara

In ultimii opt ani, blogul nostru a inregistrat peste 40.000 de accesari Unii spun ca sunt multe, altii ca ar fi fost loc de si mai multe, dar important e ca parintii de ieri si de azi au avut si au un blog dedicat doar lor. 
Va multumim ca ati fost alaturi de noi!

Publicatia web GradiniteInTimisoara.blogspot.ro ofera continut informational orientat spre parintii aflati in cautarea unei institutii de invatamant prescolar, particulara sau de stat din Timisoara. Facilitatile de blogging sunt valorificate eficient pentru asigurarea unui continut informativ orientat strict catre utilizator, usor de citit, indexat si clasat de catre motoarele de cautare.

Existam in blogosfera neintrerupt din 2006, iar din luna august 2014 suntem sprijiniti in proiectul nostru, pe care intentionam sa il dezvoltam, de Dalli Web Media Agency. 

Daca dorit sa aflati mai multe stiri despre gradinitele si cresele din Timisoara, accesati:
Portalul web GradiniteTimisoara.ro
Facebook.com/GradiniteTimisoara

Norme de igiena privind unitatile de invatamant prescolar (I)

Conform legislatiei in domeniu, cresele nu pot fi cuplate cu unitati scolare, sanitare sau de alt profil, iar in unitatile in care functioneaza cuplate cu gradinite, personalul educativ si sanitar trebuie sa supravegheze cu atentie sporita desfasurarea a
ctivitatilor, eventual comune, ale copiilor pentru evitarea riscului de accidentare a acestora. Astfel, aveti toata dreptatea sa atrageti atentia educatoarelor si ingrijitoarelor in cazul in care copilul dumneavoastra prezinta zgarieturi, lovituri sau alte leziuni, cu atat mai mult daca este inscris la o institutie privata.

De asemenea, in interiorul creselor si gradinitelor circulatia copiilor va fi separata de cea pentru activitatile administrativ-gospodaresti. In clasele unei astfel de unitati, pot functiona incaperi cu dubla functionalitate, pentru odihna-somn si pentru pregatirea lectiilor,  pe principiul "familial", cuprinzand copii de varste si sexe diferite. Doar la copiii de varsta scolara este obligatorie asigurarea de dormitoare, grupuri sanitare si paliere, separate pe sexe.

Numarul maxim de copii admisi la o grupa in unitatile de anteprescolari si prescolari se stabileste in functie de normele specifice de cubaj si de particularitatile tipului de unitate si nu ar trebui sa depaseasca, in crese, 15 copii - la sugari si 20 copii - la celelalte varste. Daca institutiile de stat nu reusesc sa scada numarul de copii in grupele constituite pe criterii de varsta, datorita solicitari de inscriere niciodata satisfacute in totalitate, pentru asigurarea unor servicii de calitate cresele si gradinitele private nu ar trebui sa depaseasca un numar maxim de 15 copii in grupă.

Articole pe aceasi tema:
Intrebari la alegerea unei crese sau gradinite in Timisoara

Link

Postări populare